0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Egész szám 0.00
-10 %
Vezérműtengely Pozíció érzékelő Ford Nemzetközi Navistar 1807339C92

Vezérműtengely Pozíció érzékelő Ford Nemzetközi Navistar 1807339C92

HUF 4301.00
HUF 4779.00
Rendeléséhez elérhető

Készleten

Figyelem!!!!!! VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ MEGJEGYZÉS : Ha van bármilyen EGYÉNI FELADATOKAT,BEHOZATALÁT, DÍJAK,vevő viseli ezeket a költségeket. Minden ország más, vám adó küszöböt, akkor tudnod kell, hogy az ország adópolitika. kérjük, győződjön meg arról, a kocsi típusa azonos az egyik típus a termék link. kérjük, ellenőrizni kell a termék fotók a linkre, ha ugyanaz a régi rész . reméljük, hogy lehet kapni megfelelő árut.
kérjük, szíveskedjen megkeresni a rész száma függ a kép.majd erősítse meg ugyanaz a szám van a weben, vagy lépjen velünk kapcsolatba. A szám jelenik meg bárhol a rész.
Részletes Alkalmazások műszaki adatok : Beépített szigorú minőség-ellenőrzési standardok Közvetlen csere-100% gyári vizsgált Egy év Jótállás Helyettesít kereskedő cikkszámok :
1807339 C92 ÚJ illik, a következő évben pedig modellek :
Ford
Nemzetközi
Navistar
TROFOM autóalkatrész Co., KFT található, a gazdasági, technológiai ouhai kerületi Wenzhou város Zhejiang tartomány Kína, amely elkötelezett az autók, teherautók, elektronikus vezérlésű benzin befecskendező rendszer (EFI) értékesítés utáni részek kutatás-fejlesztés, valamint az értékesítési szervezet modernizált vállalkozás.
A vállalat termékek terjed az USA-ban, Európai, Japán vagy koreai autó, s ISO9001 minőségirányítási rendszer tanúsítása. A cég elkötelezte magát, hogy a hazai, mind a külföldi vásárlók kiváló termék teljesítményét, illetve kapott sok jó ügyfelet megerősítés, dicséret, valamint számos multinacionális vállalatok globális autóalkatrész beszerzési rendszer.
A cég arra törekszik, hogy legyen egy ideális világban vállalati gyakorlatban, egy nemzetközi, folyamatos fejlesztés, a világ barátai folyamatosan optimalizált
erőforrások megosztása platform.

További részletek

Anyag:
x
Típus:
Holzer
Bankközi Rész Száma:
TF-C482
Hiszterézis:
x
Measuring Range:
x
Érzékenység:
x
Állásfoglalás:
x
lineáris:
x
Márka Név:
TROFOM
Gyártó Cikkszám:
1807339C92
Elhelyezés:
Főtengely
Ismételhetőség:
x
Ország/Régió Autó Gyártása:
Kína
OE1:
1807339C92

Hasonló termékek a kategóriában