0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Egész szám 0.00
-20 %
Mini Csatlakozó Hangszóró PC Számítógép Alaplap Esetben Csengő Testület Hangjelzés Riasztás

Mini Csatlakozó Hangszóró PC Számítógép Alaplap Esetben Csengő Testület Hangjelzés Riasztás

HUF 76.00
HUF 94.50
Rendeléséhez elérhető

Készleten


Mini Csatlakozó Hangszóró PC Számítógép Alaplap Esetben Csengő Testület Hangjelzés Riasztás
Leírás : 100% vadonatúj, jó minőségű Anyaga : Műanyag, Fém-Szín : Lásd : képek Használata : kapcsolja be a számítógépet, majd hallottam az ismerős hangot a "beep" hang, általában jelzi, hogy a számítógép normálisan használható, a hang által kibocsátott "a baba." Vörös pozitív, a fekete vonal pedig a negatív (sőt, függetlenül attól, hogy az pozitív vagy negatív, amíg a felület csatlakozik a Hangszóró is használható) Igazgatósági hangjelzés Leírás AWARD BIOS csörög a tábornok jelentése : 1 rövid : a rendszer elindul rendesen, amely hallunk minden nap, de azt is, hogy a gépek, minden gond nélkül. 2 rövid : Általános hiba, kérjük, írja be a CMOS Setup reset a helytelen beállítások. 1 hosszú, 1 rövid : RAM vagy alaplap hiba, próbálkozzon a memória, ha ez nem működik, kellett cserélni az alaplapot. 1 hosszú, 2 rövid : a Monitor vagy kijelző kártya hiba. 1 hosszú, 3 rövid : Billentyűzet-vezérlő hiba, ellenőrizze az alaplap. 1 hosszú, 9, rövid : bizottság Flash RAM, vagy EPROM hiba, BIOS kárt. A blokk Flash RAM próbálni. Folyamatos hang (hosszú hangjelzés) : a memória nem ülő, vagy sérült. Helyezze be újra a memória, ha ez nem működik, cserélje ki csak egy emlék.
Állandóan csörgött : tápegység, kijelző grafikus kártya csatlakoztatva. Ellenőrizze a dugók. Ismételje meg rövid gyűrű : Teljesítmény problémákat. Nincs hang, Nincs, kijelző : teljesítmény problémákat. Méret : Lásd a képen Mennyiség : 1db Nincs kiskereskedelmi csomag Megjegyzés : Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet. Köszönöm!!
A csomag tartalmazza : 1 x Mini Csatlakozó Hangszóró PC Számítógép Alaplap Esetben Csengő Testület Hangjelzés Riasztás Új

További részletek

Márka Név:
OOTDTY
Különleges Funkciók:
Buzzer Board Beep Alarm
Szín Neve:
Fekete
Elem Méret:
Mini Plug Speaker
Elem Súlya:
2g
Anyag Típusa:
műanyag&fém
Elem Típusa:
Hangfal Tartók

Hasonló termékek a kategóriában