0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Egész szám 0.00
Montessori Gyerek Játék Baba, Fa, Hosszú, Vörös Sávok Haza Változat 50 cm-Learning Oktatási Óvodai Képzés Brinquedos Juguets

Montessori Gyerek Játék Baba, Fa, Hosszú, Vörös Sávok Haza Változat 50 cm-Learning Oktatási Óvodai Képzés Brinquedos Juguets

HUF 6345.00
Rendeléséhez elérhető

Készleten

Termék Neve :
Montessori Gyerek Játék Baba, Fa, Hosszú, Vörös sávok (home verzió) Tanulás, Oktatási, Óvodai Képzés Brinquedos Juguets Leírása : Anyaga : természetes fából, valamint környezetbarát Festék. Biztonságos, tartós, A játék tartalmaz 10 DB piros sávok, a hossza 5cm, hogy 50cm. Meg lehet tanítani a Gyermekeket, hogy számolj 1-től 10-át a tíz rúd. Jó a babának, hogy megtanulják, a hossza pedig építeni a megkülönböztetés. Fejleszteni a baba érdeke, hogy a tanulás többet tenni. Fotók :
Fizetési Módok
Csak akkor használható, Alipay Letéti teljes fizetés a megrendelés.
Szállítási & Szállítás
Kérem, hagyja el a teljes név, teljes cím, igaz irányítószám, telefonszám megrendeléskor.
Vám, Vám & Adók
Import Adók, valamint a További vámkezelés költségei akkor kell viselniük a címzett; nem áll módunkban át ezeket a díjakat pedig nem lehet megjósolni, mi lehet.
Garancia Politikák
A termékek garanciális. A garancia értékelés a terméket vissza kell juttatni közvetlenül nekünk. Minden szállítás Garancia kell előre kifizetett biztosított.
Üdvözöljük a MBY! Élvezze A Vásárlási Élmény!

További részletek

Márka Név:
Preskool
Modell Száma:
200
A téma:
Animals & Nature
Korosztály:
2-4 Év 5-7 Év
Figyelmeztetés:
Kis Alkatrészek
tanúsítási:
Kína hitelesített (3C)

Hasonló termékek a kategóriában