0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Egész szám 0.00
-35 %
ZHANGYANG 1db N42 Neodímium mágnes 40x20 mm gallium fém szuper erős mágnesek 40*20 kerek mágnes, erős, állandó mágneses

ZHANGYANG 1db N42 Neodímium mágnes 40x20 mm gallium fém szuper erős mágnesek 40*20 kerek mágnes, erős, állandó mágneses

HUF 2427.00
HUF 3734.10
Rendeléséhez elérhető

Készleten


1db Neodímium mágnes 40x20 mm gallium fém szuper erős mágnesek 40*20 kör Neodimio erős mágnest állandó már magneti c
Ha nem találja, amit akar, kérem, hagyjon nekünk üzenetet vagy e-mailt nekünk. Mi a szakmai mágneses anyagot szállító. Már több, mint száz különböző méretű mágnes raktáron. Mi lehetne előállítani, mint egy a design ömlesztett mennyiség.
Ez az igazi mágnes
A Gyár
Az Orosz Raktár
Termék Részletek :
Fokozat : N42
Forma : Lemez
Tolerancia : +-1.5 mm
Méret : 40*20mm (Dia*Magas)
MÁRKANÉV : ZHANGYANG
Anyag : Nd Fe B állandó Mágnesek
Bevonat : Nikkel+Réz+Nikkel háromrétegű bevonatú
Mágnesezettség : Axiálisan mágnesezett / Lengyelek a Lapos végű
Max. Üzemi Hőmérséklet : 80 Celsius fokos / 176 Fahrenheit fok
Figyelmeztetés : A nagy neodímium mágnesek rendkívül erős, de kell kezelni a személyi sérülés elkerülése érdekében, valamint kár, hogy a mágnesek. Ujjai a test egyéb részein is kap súlyosan megcsípte a két vonzza a mágnes. Könnyen törött,kérlek, légy óvatos.
Soha ne helyezze neodímium mágnesek közelében elektronika
Neodímium mágnesek törékeny, meg lehet hámozni, repedés vagy összetörik, ha szabad slam együtt.
Neodímium mágnesek wil l elveszítik a mágneses tulajdonságok, ha fűtött fenti 80°C/176°F.
NEM használni, hogy a víz vízóra gáz méter ,elektromos mérő ,ez káros az ország . én nem ígérem, hogy abba bármely mérő deviece. Néha száz lesz, mint a felszíni, mind oldalon, lehet, hogy 1-2mm-tolerancia vagy a Groove . mi lesz, sajnálom ,de ez lesz az aslo erős ,de nem befolyásolja, hogy használja . szóval, kérlek, értsd meg .ez normális .
Rólunk : Mi Elsősorban a termék a gyártási, a középső, valamint a high-end Nd Fe B állandó mágnesek pedig a Kutatás&Fejlesztés a Nd Fe B mágneses matrial . Dolgoztunk a mágneses anyagok több, mint 10 éve vagyunk profi online kiskereskedő kínában is. Tartsuk több mint egy millió darab mágnes különböző méretben raktáron. A legtöbb parancs megoldható 24 órán belül. Testreszabási elfogadott,de ez többe kerül, kevesebb mennyiség.
Bármilyen információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.Akkor újra rétegű AZONNAL. Köszönöm!
Használata : 1.Otthon Tartja Fűszer Dobozok Oldalán A Hűtőben,Mágneses Terápia, Trükkök, Helyüket Köröm Alatt a Padló, Stud Megtalálók, Felvette a Kóbor Körmök, valamint a Csavarokat,Törlése Videó-Audió Kazetta vagy más, Mágneses adattárolót,Hűtőmágnesek, Hülye Bár Trükkök,Kezében egy Kulcsot a helyére - Haza Víz, Klíma, Tisztítása, Hal Tankok Kívülről Kapcsolódó Név, Kategória, hogy Ruha nélkül Csapok, Karácsonyi Fény Dekoráció Fogasok,Házi Iránytű,Oktatás 2.Iskola &DIY Épület Generátor, Tudományos Kísérletek,Eszköz / Kés Birtokosai,mágneses Bilincsek, Pierce-ingyenes fül Ékszerek, fémdetektorok Tartja Szárnyak Modell Repülőgépek,Szekrény, Retesz, Hogy a saját Üzemanyag-Fogyasztása Extender, Felszerelése Táskák Motorkerékpárok Cseréje Mágnesek Kerékpár,Megtalálni Micro Meteoritok Miniatűr Háborús játék, Mágneses Kapcsolókészülékek a Modell Vasút, Autó,Vontatási Mágnesek játékautókat 3.Autók Kapcsolódó Nyomkövető Eszközök, Járművek, Berendezések,Olaj, Szűrők, Biztosítva egy Ponyvát, hogy a Gép vagy az Autók,Kezében Bannerek Autók Úszik egy Parádé,vonóhorgot Rudak, Kezében egy Kulcsot a helyére - Autó,Garázs Szervezők 4.Gyári
telefon, háztartási készülék, elektromos motorok, Brosúra Lezárások,Mágneses Játékok, Raktár címke rögzítésével, a Levitáció Kísérletek, Mágneses Ékszer, Mágneses Ékszerek, Csatok, Mágneses Keverőkkel

További részletek

Márka Név:
zhangyang
Típus:
Állandó
Forma:
blokk
Modell Száma:
40*20
Kompozit:
neodímium mágnes
Alkalmazás:
Ipari Mágnes
A Lyukak:
No

Hasonló termékek a kategóriában