0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Egész szám 0.00
-30 %
NEM KIT, Nem Fogmosás, vagy a Szövet szerepelnek, Papír Diagram Csak a DMC szín - Számolt Cross Stitch Minták - Faery

NEM KIT, Nem Fogmosás, vagy a Szövet szerepelnek, Papír Diagram Csak a DMC szín - Számolt Cross Stitch Minták - Faery

HUF 4328.00
HUF 6183.00
Rendeléséhez elérhető

Készleten


Kérjük, olvassa el az egész oldalt alaposan, mielőtt vásárolni!
"szállítási, hogy" azt jelenti, hogy a szállítás a nyomtatott térképek a vevő. Kap egy szép táblázatot tartalmazó csomag egy borítólap színes fotó, utasítások, DMC szimbólum/color gombot, a diagram elrendezés & black & white grafikon nyomtatott át több oldalt, így könnyen olvasni.
Ha egy PDF-fájlt, kapcsolja. Küldök mintát e-mailben 24 órán belül. A PDF-fájl ár $9. A teljes kép varrt annak érdekében, hogy szaporodik a festmény/kép, olyan közel, amennyire csak lehetséges. Vannak különböző szín árnyalatai belül a minta, ami, ha tartalmazza eredménye a nagyobb dimenziós mélységet a teljes kész a darab, amikor lépés vissza. Minta Csak, Nem Ruhával, Tű, vagy Fogselymet Szál tartalmazza. Szem : Jelezni Cross Stitch Cím : Faery Által : A M&W E-kereskedelem, Inc . Háló : 350w x 260h
14 count : 25.0" X 18.6" 63.5 cm X 47.2 cm
18 szám : 19.4" X 14.4" 49.4 cm X 36.7 cm
22 szám : 15.9" X 11.8" 40.4 cm X 30.0 cm Szín : 100 Célja a DMC szál segítségével 2 szál. Teljes cross öltéseket csak. Nem backstitching, speciális varrás, vagy díszítmények. Kapni fog egy kinyomtatott ábra : Minta *fekete-fehér szimbólum. *Fedlap, hogy van egy színes kép, a minta. *Használati utasításon. *Fogselymet szín & hálók használata ábra. *Szín fogselymet legenda. Ha bármilyen nehézség, bármilyen kérdése vagy problémája van, kérjük, írjon nekünk azonnal. Köszönöm, hogy meglátogatta élvezze létrehozása örökség-a-holnap!
Ez a cross stitch fejeztem be az előadást. A Taobao bolt eladta az elmúlt években az ezer keresztszemes készlet, amely egyes ügyfelek tegye a kész művek velünk az Interneten keresztül, ez csak egy része.
1. Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat. Meg fogjuk küldeni a tételeket, 3 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.
2. Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.
3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adót az importáló maga az ország. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást. A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok.
1. Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
2. Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
3. A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
1. Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere. Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
2. Azt is előírják, 12 hónapos ingyenes karbantartás. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni, a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni.
3. Mielőtt visszatért a elemek, kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk. Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek, kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot. Amint megkapjuk a tételeket, majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL.
1. Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.
2. Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.

További részletek

Cross Stitch Szövet CT száma:
szállítási neked
Mintázat Típusa:
Portré
Anyag:
100% Pamut
Típus:
Minták
Stílus:
Amerikai Stílus
Használat:
Festmények
Keret:
No
Márka Név:
Ankicoleman Minták
Vászon Csomagolási Módszer:
PVC
Külső Csomagolás:
PVC
Használat:
Háztartási Essentials/Dekoráció

Hasonló termékek a kategóriában