0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Egész szám 0.00
EGYENLÍTŐ Kézi Kávédaráló kézi kávédaráló Háztartási daráló lehet beállítani

EGYENLÍTŐ Kézi Kávédaráló kézi kávédaráló Háztartási daráló lehet beállítani

HUF 15722.10
Rendeléséhez elérhető

Készleten


Fizetés : A lakossági, Kérjük, használja az Alipay Fiókhoz, hogy megvásárolja; azok Számára, akik nagykereskedelmi,akkor üzenetet nekünk a vásárlás előtt.Elfogadjuk, western union, T/T stb .
Szállítás : szállítás világszerte China Post Mail át China Post.A tétel fogják küldeni a címet a vatera piacterén.Kérjük, ellenőrizze a szállítási címet, valamint a zip-kód helyes.Akkor vette észre a nyomon követési számot, ha a shippment küldték.
Szállítási Idő : Minden elem lesz feladott 1-2 nap után fizetési törlődik. A hajó más, gyorsan(például : EMS,DHL),Ez több, gyors, de biztonságos.vesz, 4-7nap a szállítmány érkezéséről.A vevőnek nem kell fizetni része az árufuvarozási.
Vásárlói információk : mindent megteszünk, hogy a lehető legmegbízhatóbb,affortable módja a hajózási szolgáltatást.De néha, nemzetközi szállítás, az attól függött, hogy a fuvarozó cég loal vám-vagy vámok,így nem áll módunkban felelősséget vállalni Egyéni késedelem vagy adó.Ha nem kapja meg a elemet időben,kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a további támogatás azonnal.Köszönöm a megértést.
Visszatérési Politika : Ha nem elégedett a vásárlást, bármilyen okból, tudassa velünk. Akkor cserélje ki az elemet vagy a visszatérítés azonnal. A postaköltség a díjak nem téríthetők vissza. A fuvar a küld vissza, majd küldje el újra kell fordítani a vevő által.
Kérjük, adja meg a visszaigazoló itt a boltban, egyszer kapja meg a elemet,ellenőrizze, hogy a fizetési megadható a számla időben.Üdv kövesse a boltban, majd mentse a weboldal folyamatosan.Mi értékelik a támogatás őszintén.Köszönöm!

További részletek

A Kezelés Módszere:
kézi
Funkció:
Gépsorai
Capacity (Cup):
tanúsítási:
UR
Osztályozás:
Daráló
Modell Száma:
yimi
Márka Név:
HQT KÁVÉ
Ház Anyaga:
Erdőben

Hasonló termékek a kategóriában