0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Egész szám 0.00
-40 %
dekoráció réz ezüst factory outlets Réz Sárkány Harangszó Kína Ősi Hangszerek SÁRGARÉZ Harang

dekoráció réz ezüst factory outlets Réz Sárkány Harangszó Kína Ősi Hangszerek SÁRGARÉZ Harang

HUF 9234.00
HUF 15390.00
Rendeléséhez elérhető

Készleten


dekoráció réz ezüst factory outlets Réz Sárkány Harangszó Kína Ősi Hangszerek Bronz Harangok
Anyag : ezüst-réz
Üdvözöljük a boltban
Tisztelt ügyfelünk, Köszönjük, hogy eljöttél
Örülök, hogy bemutassam ezt a képet, lehet látni, hogy nagyon szép,
magas gyűjtemény vagy, mint egy ajándék, hogy a barátod! áldja meg a jó szerencsét, jó minden nap!
tartalmazza a súlya csomagolóanyagok
Állapot : Nagyon Jó. Származás : Tibet
TIBETI ÉKSZEREK
Az ilyen tételeket minden kézművesség, kézzel készített helyi Tibeti vagy Nepáli kézműves segítségével Tibeti Ezüst, természetes kövek, mint a Türkiz, Korall, Achát, kristályt stb. ők jelképezik a régi kultúra Tibet. Tibet a ragyogó, szent, szent a föld Kínában. Van egy régi legenda legismertebb Tibeti, ha az emberek viselnek ilyen finomítani, gyönyörű kézzel készített ékszert, ilyen ékszert lehet kapni jó szellemek a természet. Akkor hozza az emberek boldog életét, sok szerencsét. Tibet ,egy Tiszta Föld, a legtöbb mágikus gyönyörű hely, nem messze tőlünk. nem az a fontos, ha már ott van, de a szúrás, ha megtalálja a saját tiszta föld, a szív pedig az, hogy Tibet a fejedben !
Ezüst Tibet, Nepál, hogy készítsen egy ezüst kevesebb, alufelni, a fő összetevő, beleértve a nikkelt, rezet, stb.
Összhangban a meghatározás, ezüst tartalmazó körülbelül 30% vagy több, egy ötvözet,
Leírás
Itt van egy Kínai Réz Bronz Népi Guardion Oroszlán Szobor a Templom Ajtón Kopogtató Pár, Mint látható, a kép, jó állapotban van, s hozta létre a képzett kézművesek hagyományos stílusú, finom kézművesség.Ez egy nagy darab értékes gyűjtemény egy értékes személyes módosítsa vagy egy nagyon jó ajándék. a kézimunka nagyon jól hihetetlen detailling. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy értem .Sok szerencsét!
A Bronz Kézműves bevezetés.
Bronz. Multi-utal, hogy az ősi Kínai bronz, népszerű késő Neolitikus, hogy a Qin, Han dinasztia, a legcsodálatosabb Shang pedig Zhou leletek. Eredetileg megjelent kis eszközök vagy tartozékok. Az elején a Xia-Dinasztia bronz edények, fegyverek. Szolgáltatók közepén bronz fajták nagyon gazdag, a megjelenése a felirat, jó mintákat. A szolgáltató késedelmes, hogy a korai Nyugati Zhou bronz fénykorát, változatos, élénk, méltóságteljes, feliratok fokozatosan meghosszabbított súlyos Gazdag mintát. Ezt követően bronz a hasított kezdett elvékonyodása, dekoráció fokozatosan egyszerűsített. Között késő Tavaszi, Őszi, mind a Hadviselő Államokat, hogy támogassa a vas, réz eszközök egyre kevésbé. Játszott Han-korban, a porcelán, lakk a mindennapi életben, csökkentett réz konténer fajták, egyszerű, dekoráció, többnyire sima, vékonyabb, hasított. Az ősi Kínai bronz, őseink a nagy hozzájárulások, hogy az emberi civilizáció, régészeti adatok a jelenlegi szempontból a megjelenése Kínai bronz, később, mint néhány más hely van a világon, de a skála használata bronz, casting folyamat műanyag arts, valamint a fajták, bronz nincs hely a világon, ahol lehet hasonló az ősi Kínai bronz. Ez az ősi Kínai bronz, a történelem, a világ művészeti foglal el különleges helyzetben, valamint az egyik oka, hogy mert egyetemes figyelmet.

További részletek

Márka Név:
HUARONGKANGYOU
Regionális Funkció:
Kína
Anyag:
Réz
A téma:
Szerelem

Hasonló termékek a kategóriában