0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Egész szám 0.00
10db NQK 10X22X7 TC10X22X7 NBR Csontváz olajtömítést 10*22*7 a Fókák NQK magas minőségű Tömítések Radiális aknafedélen Nitril gumi

10db NQK 10X22X7 TC10X22X7 NBR Csontváz olajtömítést 10*22*7 a Fókák NQK magas minőségű Tömítések Radiális aknafedélen Nitril gumi

HUF 1012.50
Rendeléséhez elérhető

Készleten


Csontváz olajtömítést Modell : TC - 10 x 22 x 7 NBR Id (belső átmérő)/Furat : 10 mm OD (külső átmérő) : 22 mm, Szélesség/Magasság/Vastagság : 7 mm Mennyiség : 10 db-Anyag : Nitril gumi (NBR) Radiális aknafedélen általános ipari alkalmazások
Üdvözöljük a vásárlási tanácsadás, köszönöm!
Ha szüksége van más modell csapágy de nem találtam a boltban,Kérjük, lépjen kapcsolatba velem, köszönöm!
Csapágy online lehet vásárolni, van hely a rendelést (támogatására számos nagykereskedelmi), ha vannak speciális követelmények, vagy magasabb minőségű, Kérjük, lépjen kapcsolatba velem!
A vállalkozások számára nyújt szakmai támogató csapágy, szívesen konzultációs megbeszélés!
Becsült Szállítási Idő
Behozatali Adó
NEM vagyunk felelősek SEMMILYEN behozatali adó -, vám-díj, vám-vagy késedelem.
Igyekszünk segíteni a vásárlóknak, hogy minimálisra csökkentsék a kockázatot, a kifizető az adót,mint arról, hogy a tétel, mint minta vagy ajándékokat! ( Kérjük, hagyj üzenetet! )
Takarmány vissza
1) A Visszajelzés nagyon fontos számunkra, kérjük, szánjon néhány másodperc, hogy hagyja nagy visszajelzést, ha elégedett vagy a termék vagy szolgáltatás, köszönöm szépen !!
2)mindig kínálja a legalacsonyabb áron a legjobb árut, illetve szolgáltatást.
3) Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja semleges (3 csillag), vagy negatív (1-2 csillag) visszajelzés. Igyekszünk megoldani a problémát, majd hagyja, hogy egy boldog vásárlás hangulatot. Köszönöm!
Lépjen velünk kapcsolatba
Ha bármilyen problémája vagy kérdése merül fel a rend, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy Trandemanger, vagy Hagyjon Üzenetet a megrendelést, válaszolni fogunk, amint tudjuk!

További részletek

Forma:
barázdált tömítés
Modell Száma:
TC 10X22X7 NBR
Anyag:
Gumi
A Standard, vagy a nem Szabványos:
Normál

Hasonló termékek a kategóriában