0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Egész szám 0.00
10db NQK 16X26X7 TC16X26X7 NBR Csontváz olajtömítést 16*26*7 a Fókák NQK magas minőségű Tömítések Radiális aknafedélen Nitril gumi

10db NQK 16X26X7 TC16X26X7 NBR Csontváz olajtömítést 16*26*7 a Fókák NQK magas minőségű Tömítések Radiális aknafedélen Nitril gumi

HUF 1134.00
Rendeléséhez elérhető

Készleten


Csontváz olajtömítést Modell : TC - 16 x 26 x 7 NBR Id (belső átmérő)/Furat : 16 mm OD (külső átmérő) : 26 mm Szélesség/Magasság/Vastagság : 7 mm Mennyiség : 10 db-Anyag : Nitril gumi (NBR) Radiális aknafedélen általános ipari alkalmazások
Üdvözöljük a vásárlási tanácsadás, köszönöm!
Ha szüksége van más modell csapágy de nem találtam a boltban,Kérjük, lépjen kapcsolatba velem, köszönöm!
Csapágy online lehet vásárolni, van hely a rendelést (támogatására számos nagykereskedelmi), ha vannak speciális követelmények, vagy magasabb minőségű, Kérjük, lépjen kapcsolatba velem!
A vállalkozások számára nyújt szakmai támogató csapágy, szívesen konzultációs megbeszélés!
Becsült Szállítási Idő
Behozatali Adó
NEM vagyunk felelősek SEMMILYEN behozatali adó -, vám-díj, vám-vagy késedelem.
Igyekszünk segíteni a vásárlóknak, hogy minimálisra csökkentsék a kockázatot, a kifizető az adót,mint arról, hogy a tétel, mint minta vagy ajándékokat! ( Kérjük, hagyj üzenetet! )
Takarmány vissza
1) A Visszajelzés nagyon fontos számunkra, kérjük, szánjon néhány másodperc, hogy hagyja nagy visszajelzést, ha elégedett vagy a termék vagy szolgáltatás, köszönöm szépen !!
2)mindig kínálja a legalacsonyabb áron a legjobb árut, illetve szolgáltatást.
3) Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja semleges (3 csillag), vagy negatív (1-2 csillag) visszajelzés. Igyekszünk megoldani a problémát, majd hagyja, hogy egy boldog vásárlás hangulatot. Köszönöm!
Lépjen velünk kapcsolatba
Ha bármilyen problémája vagy kérdése merül fel a rend, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy Trandemanger, vagy Hagyjon Üzenetet a megrendelést, válaszolni fogunk, amint tudjuk!

További részletek

Forma:
barázdált tömítés
Modell Száma:
TC 16X26X7 NBR
Anyag:
Gumi
A Standard, vagy a nem Szabványos:
Normál

Hasonló termékek a kategóriában