0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Egész szám 0.00
-5 %
MIYOCAR személyre szabott bármilyen nevet a szép kék-fehér fa gyöngyök dummy klip tartó cumi klipek jogosultja/Teethers klip baba

MIYOCAR személyre szabott bármilyen nevet a szép kék-fehér fa gyöngyök dummy klip tartó cumi klipek jogosultja/Teethers klip baba

HUF 1925.00
HUF 2025.00
Rendeléséhez elérhető

Készleten


Üdvözöljük a bolt!
Nem kell keresni pacifer vagy teether,de nem piszkos pacifer,teether vagy játékok többet!Felszabadulás anyja kezét,Jó barátok mohers.
Megjegyzések : Baba kell gondoskodni a jó, biztonságos enviorment,ügyfeleknek kell, ismert, hogy ezek a klipek, kézzel készült,bár igyekeztünk a legjobb, hogy elég biztonságos a gyermekek számára használja, de a baba nem tud használni, anélkül, hogy felnőtt amúgy meg nem tudom használni, amikor a baba alszik.kérjük, rendszeresen ellenőrizze a klipek valamint megállni használja, ha bármilyen károsodás történt.

Szállítás
Által ígért Eladó
A termékeket kínálunk magas minőségben, versenyképes áron.Teljesen hinni nekünk, hogy az elem mi a kínálat, hogy megfelelő az ár.
Szállítás
Rövid Feldolgozási Idő Után kapjuk meg a visszaigazolást a fizetési üzletünkben, küldünk ki az elemeket a 3-7nap .Az ingyenes szállítási fogjuk használni Kína ajánlott küldeményként, vagy Hongkong ajánlott küldeményként. ha bármilyen probléma a szállítási kérjük, tudassa velem .
Értesíteni fogjuk önt mindaddig, amíg a tétel szállítása.
Elemek érkezik 5-20 Munkanapon általában.
A behozatali vámok
Adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat.
Meg fogjuk küldeni a csomagokat, mint ajándékot, pedig kijelentem, hogy a számla értéke nem éri el az 50 dollárt, hogy próbálja ki a legjobb, hogy elkerüljék a vám-díjat.
Politika Vissza
Miután megkapta a csomagot, kérjük, írjon nekünk, 3 napon belül, ha nem elégedett, vagy vannak kártérítés közlekedés. De kell nekünk a képeket bizonyítani.
Ha vissza akar térni a elemek, kérem, tartsa őket ugyanolyan állapotban, mint azt küldte. Mi visszatérítjük önnek után kapott, de a visszatérítés összege nem tartalmazza a szállítási költség.
Kérem, engedje meg, akár 5 Munkanapon számunkra, hogy a folyamat a visszajuttatott tételek.
Pozitív Visszajelzések
Visszajelzés nagyon fontos .
Ha elégedett vagy az elem, illetve szolgáltatási, postai úton jó visszajelzés számunkra, kérem, mi lesz, hogy neked is adnak több kedvezményt a következő sorrendben.
Ha ön elégedetlen a elemek, kérlek, ne?t adj a negatív visszacsatolás azonnal. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először adunk egy jó megoldás. Ha nem, a Poszt Negatív visszajelzést nem késő.
Lépjen Velünk Kapcsolatba
Ha van bármilyen más probléma, kérjük, bátran forduljon hozzánk! Válaszolni fogunk önnek AZONNAL!

További részletek

Anyag:
Fa
Modell Száma:
001
Márka Név:
MIYOCAR

Hasonló termékek a kategóriában