0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Egész szám 0.00
-10 %
A Frissített Verzió! Eredeti FreedConn T-COM VB Motorkerékpár BT bluetooth Multi Interphone Fülhallgató sisak kaputelefon Ingyenes Szállítás!!

A Frissített Verzió! Eredeti FreedConn T-COM VB Motorkerékpár BT bluetooth Multi Interphone Fülhallgató sisak kaputelefon Ingyenes Szállítás!!

HUF 11337.00
HUF 12595.50
Rendeléséhez elérhető

Készleten


Ingyenes szállítás!! A Frissített Verzió !!Eredeti motorkerékpár BT bluetooth multi interphone fülhallgató sisak kaputelefon
Weclomed bármely nagykereskedelmi üzleti
Megjegyzés : A bluetooth rádiót jön töltő(adapter).
Mi pedig a 2 féle fülhallgató & mikrofonok a választás, mint a következő :
Kérjük, add egy megjegyzés, vagy hagyjon üzenetet a modell akarsz.
Ellenkező esetben küldünk modell 2 alapértelmezettként
Modell 1 : A Teljes sisakos / I ntegral Sisak ;
2. Minta : A Nyitott / Fél Arcát Sisak.
Kérjük, vegye figyelembe : csak Headset a csomagban,
ha azt szeretné, hogy kaputelefon másokkal ,meg kell vásárolni 2 vagy 3 db.
(Ez támogatása Max 3 egység.kaputelefon;) Főbb jellemzői (1) a Vezeték nélküli fejhallgató, bluetooth engedélyezése mobiltelefon távolságból akár 10 méter is lehet. Kerékpár-a-bike kaputelefon a lovas& utas, vagy két külön kerékpár-800 Méter nyílt Tér 10 órás beszélgetési idő, amikor a csatlakoztatott mobiltelefon. Akár 6 órányi beszélgetési idő, amikor a segítségével intercom funkció. Akár 300 óra készenlét (2) Hívja ki, hívást, a hívás elutasítása, hívja fel a kagylót. (3) Kap egy hívást automatikusan (4) Tárcsázza az utolsó szám (5) a Támogatás audio átvitel. (6) Élvezze a mobiltelefon zene keresztül A2 DP vagy csatlakoztassa GPS (7) az Ellenőrző mobiltelefon zene keresztül AVRCP : előre, hátra, play, pause (8) Automatikus váltás között, bluetooth telefon, kaputelefon, sztereó zene. (9) A DSP visszhang, majd zajcsökkentő technológia, kristálytiszta hang minőség garantált, a nagy sebesség. (10) Gomb panel víz ellen védett, de nap-bizonyíték, míg a design tartós. Az Inter a Telefon Bluetooth-Fülhallgatót úgy tervezték, hogy a motoros, valamint az utas, aki szeretné, hogy tiszta, megbízható vezeték nélküli kommunikációs lovaglás közben. Ez a fülhallgató kompatibilis Bluetooth-mobiltelefonok, illetve alkalmas arra, hogy valamilyen sisak motorosoknak.
Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a motorosok fogadása a GPS-hang utasítások, kommunikálni az utas a hátsó ülésen, hogy végezzen hívást a mobil telefon, meg zenét hallgatni, vagy az MP3-lejátszót.
Végül, de nem utolsósorban, a készülék felajánlja, motoros-tobikerintercom kommunikáció.
Ez a headset működik minden Bluetooth felszerelt mobiltelefon. Úgy Tervezték a nagy teljesítményű Teljesítményű.
Szerelés az Inter Telefon
1. Vidd az Inter Telefon Fülhallgató, majd csúsztassa le a nyílások a Fülhallgató rögzítőcsipesz. Győződjön meg róla, hogy tökéletesen illeszkednek be a helyére azzal, hogy kivonja, húzza felfelé.
2. Most kell, hogy csatlakoztassa a hangszóró, mikrofon kar, hogy a belsejében a sisak. Vidd a Tépőzáras pad, amely a hangszóró is csatolni kell, illetve teszt a legjobb helyzetben, hogy javítani. A Tépőzáras Pad kell megállapítani, hogy az a magasság, a fül a sisak fül zsebében. Meg kell tenni a sisak egy párszor, hogy megtalálja az optimális helyzetben kell alkalmazni a pad. Amikor a megfelelő pozícionálás talál, távolítsa el a védő szalag, majd alkalmazza a Tépőzáras Pad.
3. Következő a fülhallgató Hangszóró, majd csatlakoztassa a Tépőzáras Pad. Futtassa a Mikrofon Kar lefelé, lefelé, ahol a szád lesz. Mivel a Mikrofon Kar rugalmas, állítható, így ül az optimális helyzetben a szája elé. Néhány sisak van, kivehető béléssel; ha a tied nem, javasoljuk, hogy futtassa a hangszóró, mikrofon alatt a kitöltést.
4. Ügyelve arra, hogy megfeleljen a csapok fel, csatlakoztassuk a Fülhallgatót Csatlakoztassa a Fejhallgató Aljzat. A plug csak beilleszteni egy pozíciót.
5. Rögzítse a kábelt a Fülhallgató Csatlakozóját a sisak belsejében. Tuck plusz vezetéket a sisak. Biztosítja, hogy csak néhány centiméterrel a kábel jön ki. Sikeresen szerelt az Inter Telefon. Bekapcsolta a készüléket készenléti üzemmódba :
Tartsa lenyomva a kis fekete power gombot a végén az egység. 3 mp múlva fog hallani a "Di" a kék LED villogni kezd. Engedje el a gombot, a készülék azonnal a készenléti üzemmódba. Kikapcsolja a készüléket : Nyomja meg az a kis fekete power gombot 5 másodpercig, vagy amíg meg nem hallja 2 "Di" hangok, a fények kialusznak. Párosítani kell a Bluetooth mobil telefon : Ha a készülék ki van kapcsolva, nyomja meg a kis fekete power gombot a végén az egység. Tartsa lenyomva a gombot addig, amíg a PIROS, ILLETVE KÉK fény villog. Ez rendszerint mintegy 5-8 másodperc le. Ne engedd el, ha látod, hogy a kék fény. Azt is hallottam, hogy "Du Du" hang, amikor a készülék párosítási módba lép. A telefonon, keresés, majd megpróbálja párosítani kell a készüléket, ha a készülék villogó piros, kék. Ha kért a párosítási kódot 0000, meg kell beállítani, hogy a telefon automatikus pár, hogy a készülék.
Hogy Pár 2 eszközök kaputelefon mód, Amikor mindkét készülék ki van kapcsolva, nyomja meg a kis fekete bekapcsoló gombot, mindkét eszközön, amíg mindkét egység flash piros/kék gombot. Meg kell tartani a gombot több, mint 6 másodperc, ne engedd el, ha látod, hogy a kék fény. Rövid nyomja meg a black power gombot a két készülék, illetve a készülék megkeresi, majd auto-pár, hogy a másik kaputelefon mód. Egy élő hívást kezdeményeznek. Ha ez nem sikerül, próbálja újra azt biztosítja, mind a piros/kék fény sorozatok indított, egyidejűleg közel vannak egymáshoz. Azt is biztosítja bármely más Bluetooth-eszközök ki vannak kapcsolva. Ha páros, akkor nem kell bemenni a párosítási mód megint. A jövőben csak akkor kell, hogy menjen be készenléti állapotban (kék fény villog) mindkét egység, majd nyomja meg az a gombot a készülékek. Hogy Pár 3 készülékek kaputelefon mód Kövesse a fenti eljárást minden kombináció a három egység. (A-B, B-C A-C). Biztosítja a

További részletek

Elem Típusa:
bukósisak headset
Elem Magasság:
1.5cm
Speciális funkció:
FM
Alkalmazható Sisak Típus:
Univerzális
Elem Súlya:
35g
Elem Szélessége:
3.2cm
Modell Neve:
T-COMFM
Tápegység Üzemmód:
Beépített Akkumulátor
Maximális Kaputelefon Távolság:
500-1000m
Márka Név:
FreedConn
Elem Hossza:
8cm
Maximális Számát Hangszórók:
2
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
CE
Különleges Funkciók:
kaputelefon,FM Rádió
Kapcsolati Mód:
Bluetooth
Csatlakozó Típusa:
EU-AU,usa,egyesült KIRÁLYSÁG csatlakozó

Hasonló termékek a kategóriában