0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Egész szám 0.00
7 réteg merev tüll szoknyában póló mellény top nők balett tütü jelmez Swan Lake Tutu Balerina tánc, jelmez, tutu

7 réteg merev tüll szoknyában póló mellény top nők balett tütü jelmez Swan Lake Tutu Balerina tánc, jelmez, tutu

HUF 21330.00
Rendeléséhez elérhető

Készleten


Tánc Kedvenc egy gyári készletek tütüben, mindenféle tánc, jelmez, harisnyát, 2009-től.
A gyűjtemény Gyerek, Tánc, jelmez, a balett, jazz & érintse meg a Táncot. Mind a magas minőségű, egyedi design, más szövet, dekoráció.
Cikkszám. : 18053 7 réteg merev tüll szoknyában póló mellény top nők balett tütü jelmez Swan Lake Tutu Balerina tánc, jelmez, tutu
Elérhető méret :
Felnőtt méret : SA, ANYA, LA, XLA, XXLA Csomagolás : Ha a vevő dönt, EMS szállítási módon elküldjük a tutu egy karton dobozban, amely biztonságosan tartsa a tutu formában. Ha a vevő válassza ki a China Post Regisztrált Air Mail vagy e Packet (csak MINKET vevő válassza ezt a szállítási módot) , a tutu lesz csomagolva egy műanyag zacskóba, majd a szállítási költség alacsonyabb lehet, mint az EMS-t.
Mivel pár táncos jelmez raktáron, nagyon fontos, hogy jegyüket előre. Során "csúcsidőben" (Március vége, hogy június végén, július elején December) megrendelések több időt, mivel a nagy mennyiségű munka, mi a tapasztalat. Azt tanácsoljuk ügyfeleinknek, hogy rendeljen legalább 25 40 nappal az előadás előtt. Van egy ünnep, a Kínai Új Év általában közepétől Január végéig, Február, így megrendelés 2 hónappal korábban meg kell, hogy használja a tütüben.
Az 5 csillagos minősítés az állítás pedig bátorítást, hogy minden erőfeszítést a gyári munkások, valamint a vezérkar. Nagy népszerűségnek örvend.

További részletek

Méret:
SA, MA, LA, XLA, XXLA
Tánc Típus:
Balett
A nemek közötti:
Nők
Modell Száma:
18053
Márka Név:
Tánc Kedvenc
Anyag:
Spandex
Származási hely:
Kína (Kontinens)
Tánc tutu szövet:
Spandex tulle
Tánc Típus:
Felnőtt balett tütü, balerina jelmez, tánc

Hasonló termékek a kategóriában