0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Egész szám 0.00
Watchdog Kártya, USB Számítógép Felügyelet nélküli, Automatikus Újraindítás a Kék Képernyő a Haláltól Játék Szerver DVR BTC Bányász Bányász

Watchdog Kártya, USB Számítógép Felügyelet nélküli, Automatikus Újraindítás a Kék Képernyő a Haláltól Játék Szerver DVR BTC Bányász Bányász

HUF 1887.30
Rendeléséhez elérhető

Készleten


Watchdog Kártya, USB Számítógép Felügyelet nélküli, Automatikus Újraindítás a Kék Képernyő a Haláltól Játék Szerver DVR BTC Bányász Bányász
Körülbelül Leírás :
Bevezetés : Ez a termék úgy tervezték, hogy automatikusan újrainduljon, számítógépek, amikor a kék képernyő baleset fordul elő, különösen jól használható a bányászat, a szerverek, a játékosok, monitoring rendszerek, stb. Műszaki adatok 1. Alkalmazható a különböző számítógép alaplapok. alaplapok csak egy Típus-USB interfész . 2. Használja a windows x86/x64 rendszer. tartalmazza winxp, win7, win8, win10 stb. 3. Telepíteni kell a sofőrnek, hogy kompatibilis a különböző alaplapok. 4. A Desktop szoftver, Ez is pontos figyelemmel kíséri a program, mint a szükség. Jobb, mint a semmilyen szoftver változat. 5. Újraindítás timeout idő 10-1270 másodperc.Beállíthatja, mint a szükség. 6. Legújabb monitoring asztali szoftver verzió : USBWatch Dog V2.3 Funkció :
Dupla Relé Változat : Meghatározott Program Monitoring Tervezett Újraindítás Honlap Megfigyelés Videó Kártya Ellenőrzése Fut Napló Lekérdezés Támogatják a Kényszerített kikapcsolás Indítsa újra Támogatás Csatlakoztassa villamosenergia-Automatikus Indítása
Kapsz :
1 x Watchdog Ellenőrző Testület
1 x Reset Vezérlő Kábel
1 x Monitor Szoftver( Tipp : ha egy parancsot, kérem hagyja el az e-mail címet, küldünk a Monitor Szoftver & Illesztőprogram a fájlokat az e-mail. Köszönöm! )
Hogyan kell használni? 1. Telepítse a illesztőprogramban, Mielőtt telepíti vezető kérjük, ne csatlakoztassa az USB-watchdog a számítógépen kattintson duplán a "Watchdog Sofőr. exe", kattintson a "Telepítés", várva, hogy a telepítés befejeződött.
2. Csatlakoztassa Watchdog, hogy a számítógép USB-portjához. Csatlakoztassa Watchdog, hogy a számítógép USB-portjához. Ne csatlakoztasson kábelt az alaplap reset pin átmenetileg, mert alapértelmezett időtúllépési idő 3 perc, ha a meghajtó részlet még nem fejezte be a 3 percen belül, az USB-Watchdog küldhet egy újraindítás jel-rendszer. Várjon, amíg a számítógép befejezi az automatikus recognization a watchdog modul.
3. Konfigurálja USB Watchdog Monitor Szoftver konfiguráció. A. Nyitva USBWatch Dog V2.3.exe konfigurálásához, mint a szükség. B. Javasoljuk, hogy indítsa újra a USBWatchdog szoftver után megváltozott beállítani.
Megjegyzés : Néhány víruskereső szoftver megakadályozhatja, hogy a program fut, kérjük, kattintson a "lehetővé teszi". Watchdog szoftver fut, a vezérlő panelen lévő LED felvillan egyszer 1 alkalommal, majd csatlakoztassa az USB-Watchdog Kábel az alaplap Reset pin-kódot. Ez azt jelenti, hogy a számítógép zuhant le, Amikor a vezérlő panel LED sokáig világos van. Kérjük, ellenőrizze a képeket a részletekért.

További részletek

Márka Név:
h1111z
Interfész Típusa:
USB
Csomag:
Igen
Modell Száma:
AC1660
Típus:
Add Hozzá A Lapot
Fetures1:
Type-A Watchdog For 32 / 64 Windows System
Fetures2:
Use For Windows (XP~Win10, 32 bit & 64 bit)
Használat:
számítógép
Termék neve:
USB Watchdog Card
Funkció:
Unattended Automatic Restart Blue Screen and Server
100% - os Támogatás:
Mining BTC Miner

Hasonló termékek a kategóriában