0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Egész szám 0.00
2 DB varró eszközök(tartozékok) varrás kellékek Réz Gyűszű

2 DB varró eszközök(tartozékok) varrás kellékek Réz Gyűszű

HUF 267.30
Rendeléséhez elérhető

Készleten


start16616613947405
end16616613947405 Termék Részletek itt egy varró eszközök. Elem neve : 2 DB varró eszközök(tartozékok) varrás kellékek Réz Gyűszű van egy varrás kellékek. Ez varrás kellékek.
SZÁLLÍTÁS :
* Ususally akkor a hajó a tétel belül 2-7 nap munkanap fizetés után is megfelelt, de majd szólok a nyomon követési számot.
A tételek kerül kiszállításra vevő a vatera piacterén cím,kérjük, erősítse meg a címet a vatera piacterén a rendelés előtt.
* Eladó nem fedezi egyéni vám -, illetve behozatali adó.
Warrantyand vissza politika :
* Minden tétel mintegy 15-40 nap kap a cikk, de Oroszország általában nem lehet több, mint 30 nap.
* Ha egy DOA(Dead On Arrival) elemet, vagy egy rossz elem, amely vissza akar térni, vagy csere, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Minden visszatér kell, hogy legyen ép, teljesen új. Bármilyen okból nem elégedett Vevő felelős a visszatérés árufuvarozási
Visszajelzés :
l reméljük, hogy hagyj pozitív visszajelzést, s adj ÖT CSILLAGOK minden Részletre Eladó nézettség(Nemzetközi vásárlás több idő szükséges, kérem, értse meg). A rendszer lesz ugyanaz az ön számára. Hálásak vagyunk, de remélem, hogy bussiness hamarosan.
l Ha bármilyen kérdése van, nagyon örülünk, hogy segítsen. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba első, egyszerűen elhagyja a negatív/semleges visszajelzést, vagy adj egy vita nem oldja meg a problémát.

További részletek

Használat:
Kereszt-Öltés
Anyag:
Réz
Típus:
Réz Gyűszű

Hasonló termékek a kategóriában