0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Egész szám 0.00
-25 %
Tigris, kutya,baglyok csoportok 5D DIY hímzés Gyémánt Festés 3D keresztszemes készletek Mozaik állatok fali matricák hoem dekoráció

Tigris, kutya,baglyok csoportok 5D DIY hímzés Gyémánt Festés 3D keresztszemes készletek Mozaik állatok fali matricák hoem dekoráció

HUF 3240.00
HUF 4320.00
Rendeléséhez elérhető

Készleten


Tigris, kutya,baglyok csoportok 5 D DIY hímzés Gyémánt Festés 3 D keresztszemes készletek Mozaik állatok fali matricák hoem dekoráció Kedves vásárlónk :
Mindannyian gyémánt festmény készlet nem tartalmazza a keret,vagy a félkész,neked kell befejezned,kínálunk önnek, az eszközök.
Írja be a képen : Nincs keret, még nem fejeztem be. Minden méretű kép méretét.
Termelési Részlet
Körülbelül Hatás
Minél nagyobb a méret, annál jobb a hatás! Minden gyémánt méret : 2.5x2.5mm. Ha a kép összetett, kis méretű, nem túl jó! Ha kell, nagy méret képeket, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba! Rólunk A gyémánt festmény vagy félig kész, nem tartalmazzák a keret. Mi biztosítja a gyémánt hímzés eszközök a make. Mi pedig helyezett 20% - kal több gyémántot! Bár a termékek nem a legolcsóbb, de a minőségi áru a legjobb! Amikor befejezem, küldhet képeket a festmények velünk, mi megmutatjuk, hogy a vásárlók a világ minden tájáról értékelem! Visszajelzés Mivel a visszajelzés fontos, hogy az üzleti fejlődés, vagyunk tisztelettel meghívja önt, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés, ha te elégedett vagy a termék, illetve szolgáltatás. Csak 1 perc. Köszönöm! Ha nem elégedett a terméket, illetve a szolgáltatást, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja bármely negotive, valamint bármely semleges visszajelzést. Mindent megteszünk, hogy ön elégedett legyen. Köszönöm!

További részletek

Méret:
30cm x 40cm, 40cm x50cm, 50cm x60cm, 60cm x 80cm, 80cm x 100cm
Márka Név:
Fúró Fényes
Használat:
Festmények
Stílus:
Modern
Anyag:
Gyanta
Mintázat Típusa:
Állat
Gyémánt alakja:
Tér
Formában:
Külön
Beillesztés Terület:
Teljes
Külső Csomagolás:
papírzacskó
Vászon Csomagolási Módszer:
Feltűrt
Keret:
No
Színek száma:
30-45

Hasonló termékek a kategóriában