0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Egész szám 0.00
30-50 Font Állítható Egyenesen Húzza Amerikai Íj Hossza 60 Centi az Íjászat, Vadászat Lövés

30-50 Font Állítható Egyenesen Húzza Amerikai Íj Hossza 60 Centi az Íjászat, Vadászat Lövés

HUF 24297.30
Rendeléséhez elérhető

Készleten


Leírás : Név : Egyenes Orr Súly : 3 kg Fogantyú : 20 cm Hossz : 60 cm Húr távolság : 7.75 hüvelyk Végtag szín : Fekete Végtag anyaga : Üvegszál compositation Fogantyú szín : Fekete, markolat anyaga : Alumínium ötvözet String anyag : B55 fekete/400 Nylon piros Csomag méret : 640mm x 200 mm
Erőt : 30-50 kg, állítható
Rally beállítási funkció :
Egy című filmhez írt dal csak azért, mert egy kar ereje, testtartás problémái a használata kisebb íj kezdődött, hogy egy szólalt fel, egy kar erejét, valamint jártasság után, hogy nagyobb húzza az íj használatát, így testre egy húzza kezdőknek Állítható íj.
Egy Csomag Tartalma :
1*fogantyú
2*végtagok
1*karakterlánc
1*nyíl többi
1*ecset
1*használati útmutató
Minden megrendelések feldolgozása szállított 1-2 munkanapon belül a fizetési tiszta. Minden megrendelést az ügyfél-választottad szállítási módot. Nem vállalunk felelősséget a szolgáltatás áthaladási időt. Ezt az információt a szállítási fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek. Vegye figyelembe, hogy a tranzit idő eltérhet, különösen csúcsidőben időszakok (pl. szabadság). Kérem, engedje meg, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre a szállítási kapcsolatba lépni velünk, ha nem érkezik meg a csomag belül egy becsült idő. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a cím, a fizetés aktuális. Ha egy csomagot vissza, mert egy cím hiba pedig, vevőnek kell fizetnie egy plusz szállítási díjat kapni. Megjegyzés : a Behozatali vámok, adók nem tartoznak egy th ár, vagy a szállítási költség. Kérem, értsék meg, hogy a díj az ország nem előfordulhat, hogy egy szállítási költség. Ha nem biztos abban, hogy a helyi szokások díj, kérjük, ellenőrizze az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek vásárlás előtt. Csak akkor tudunk elfogadni, Alipay. Ha kell fizetni, más módszerekkel, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Visszatér elfogadott 7 napon belül, a szállítási határidő egy csere vagy egy boltban hitel. Elem kell, hogy legyen a márka új, resellable állapotban. Vissza a szállítási költségeket, amelyekre a vevő. Az összes elem vásárolt üzletünkben alá tartoznak gyártása garancia 14 napig a szállítás dátuma. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk egy telepítése piacterén üzenetek további információk garancia kapcsolatos kérdések. Szabadon lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal alatt működik, az idő minden termék problémák. Automatikusan hagyjuk egy pozitív visszajelzés, ha egy shippingment megerősítik. Kérjük, ne felejtsd el, hogy nekünk egy pozitív ÖT CSILLAG egy részletes eladóértékelések. Ha nem elégedett a vásárlási élmény velünk, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy egy megoldást, mielőtt elmész egy semleges, vagy negatív visszajelzés. Mi mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást erre a problémára. Célunk, hogy ügyfeleink számára a legjobb ügyfélszolgálat élmény lehet. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, habozás nélkül, ha bármi kérdés. Köszönöm.

További részletek

Típus:
Íj
Használat:
Vadászat
Márka Név:
MAK
Név:
Egyenesen Húzza Amerikai B modell TP0425
Íj hossza :
60 cm
Kelő/fogantyú hossza:
20 Cm
Húr távolság:
7.75 cm
Erőt:
30-50 font állítható
string anyag:
B55 fekete/400 Nylon piros
Markolat Anyaga:
Alumínium ötvözet
Végtag Anyag:
Üvegszálas compositation
Csomag Méret:
640mm x 200 mm
Tömeg:
3 pounds

Hasonló termékek a kategóriában