0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Egész szám 0.00
-0 %
[Sintron] RFID Mester, Kit a Motor Relé LCD Servo az Arduino AVR Starter

[Sintron] RFID Mester, Kit a Motor Relé LCD Servo az Arduino AVR Starter

HUF 10786.00
HUF 10786.50
Rendeléséhez elérhető

Készleten


Vevő Rá, válaszolni Fogunk a mail, hogy 24 órán belül általában. néha van egy kis késés miatt a hétvégén vagy ünnepnap. Ha nem a mail után 48 órán belül, kérjük ellenőrizze a spam, vagy lépjen kapcsolatba velünk a más e-mail címet. .. Mi fenntartani a magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! Visszajelzés-igyekszünk kiszállítani a magas színvonalú szolgáltatással, Ha elégedett szolgáltatásunkkal, kérjük szíves, hagyjon minket a pozitív visszajelzést. mi a hajó a terméket 48 órán belül, a szállítási idő nagyon gyorsan, remélem tudsz nekünk pozitív visszajelzést szállítási idő. .. A törekvés, hogy egy könnyű, kellemes vásárlási környezet a tisztelt ügyfeleket. A recognization arra fogja ösztönözni bennünket, pedig jobban szolgálhassuk ki. Kérjük, üzenet nekünk elhagyása előtt 1 vagy 2 nézettség, a negatív visszacsatolás, vagy nyissa ki vita. Körülbelül Shippment .. csak a hajó a tétel, hogy a fizetési címet a gyors, pontos szállítás. Vám nem tartalmazza az ár, akkor bejelenti alacsonyabb vagy más értéket kell a számla, valamint segít elkerülni ezt a vádat. De ha azok a vád is szükség van. Vevőnek kell asist a vámkezelés fizetni ezeket a díjakat . Mivel a tranzit idő hightly függött által megadott postahivatalban. Mit tehetünk, hogy a hajó a tétel gyors után fizetett, nem tudjuk irányítani után szállított. *Köszönöm a megértés, türelem. Hogyan lehet nyomon követni a rendelést? Minden egyes csomagot tőlünk egy nyomon követési számot a megrendelő a nyugalmat. A legtöbb a nyomon követési számot, nyomon követhető itt, htt p : //ww w.17track.n et/en .. Valamikor lehetséges, hogy találkozzon problémával szállít, ebben az esetben, kérlek, próbálj meg kapcsolatba lépni velünk segíteni, kivizsgáljuk, illetve megoldani a szállítási probléma. A kapcsolatot a helyi postára, hogy ellenőrizze a csomag állapot lenne a leggyorsabb módja, ha a tétel azt mutatja, megérkezett. Amikor a hajó a parancsot? Az összes Elem kerül kiszállításra követő 2 munkanapon belül a teljes összeg érkezett.
[Sintron] Arduino UNO R3 RFID Mester Készlet Arduino AVR tanuló + PDF Fájlokat
Áttekintés
Ez a lista egy [Sintron] RFID Készlet + UNO R3 Tábla + PDF Fájlokat Az Arduino AVR tanuló !
ez egy átfogóbb kit, mint a többi Arduino Készletek Arduino , hogy ez a készlet , ön képes-hoz csinál több kísérlet , a több ötlet a valódi cselekvésre, anélkül, hogy a korlátozás a hardver része , valamint azt is előírják, hogy a pdf fájlokat menteni az idő, hogy egy szakértő ebben . úgy véljük, ez a hardver + szoftver támogatja , hogy képes legyen szakértő programozó ( fejlesztő ) nagyon hamar . szóval nem volt idő , csak ez a készlet , valamint a projekt azonnal !
ez a fő jellemzője ennek a készlet : ez magában foglalja 1 RFID olvasó + 1 kör címke + 1 memóriakártya-tag .
ez a készlet , akkor tudja használni, hogy kommunikálni arduino board . mi biztosítja a kapcsolási rajz a minta kódját, hogy használja ezt a készletet , így a folyamat sokkal könnyebb megszokni, ez a készlet . így meg lehet kezdeni az RFID projekt, amint ez a készlet , mint például használja az RFID, hogy nyissa ki az ajtót, stb..reméljük, te is nagyon kreatív, hogy használja ezt a csomagot, sok fantasztikus ötletek !
eltérően más eladók vagyunk profoessional, valamint rendelkezik a szükséges eszközökkel . egyéb eladó lehet, hogy csak eladni a hardver , akkor egyedül hagyni , ezért meg kell tölteni egy csomó időt, hogy kitaláljuk, hogyan működik .
kérjük, lépjen kapcsolatba velünk újra a vásárlás után, hogy " szükség a minta kódját, majd a csatlakozás files "
ez a kép azt mutatja, hogyan csatlakoztassa együtt arduino számítógép , azt is, hogyan kommunikálnak . ( küldünk egy további részletek kapcsolat diagram, hogy vásárlás után , szóval nem kell aggódni a kapcsolatot ) ( a kapcsolási rajz csak ez a készlet használja , nem alkalmas a többiek )
ez a kép azt mutatja, hogy a minta kódját , valamint az is, hogy az RFID-olvasó érzékeli az RFID-címkét, majd kölcsönhatásba PC arduino .
( a minta kódot, csak ez a készlet használja , lehet, hogy nem alkalmas a többiek )
Technikai Specifikációk
Uno R3 Bekötés Ábra
A csomag lista & tartalmazza :
Még Mindig Elveszted Az Idő ???? Ezért Kell Választania
!!!! SINTRON !!!!
T eir Eladó
Rólunk
Visszajelzést

További részletek

Modell Száma:
Kit-RFID -
Kompatibilis Márka/Modell:
Egyik sem
Márka Név:
SINTRON
mikrokontroller:
ATmega328
Üzemi Feszültség:
5V
Bemeneti Feszültség (ajánlott) :
7-12V
Digitális I/O-Pins:
14 (ebből 6 nyújt PWM kimenet)
Analóg Bemenet Csapok:
6
EGYENÁRAM jutó i/O Pin:
40 mA
Az EGYENÁRAM a 3,3 V Pin:
50 mA
sram:
2 KB (ATmega328)
EEPROM :
1 KB (ATmega328)

Hasonló termékek a kategóriában