0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Egész szám 0.00
Grover Elektromos Gitár Gép Fej Tunerek 1Set 3R-3l övezetben folytatott, norvég 1:18 Chrome Silver Tuning Csapok ( csomagolással )

Grover Elektromos Gitár Gép Fej Tunerek 1Set 3R-3l övezetben folytatott, norvég 1:18 Chrome Silver Tuning Csapok ( csomagolással )

HUF 7776.00
Rendeléséhez elérhető

Készleten

RODUCT BEVEZETÉS :
CIKKSZÁM : Valódi Grover Gitár Gép Fej rádiók
SPECIFIKÁCIÓ : 3 R-3 L ÖVEZETBEN FOLYTATOTT, NORVÉG , 1 : 18
GYÁRTÁSI HELY : Grover Cég
SZÍN : a képen látható módon
SÚLY : 280 G/Set
Ügyfél-Információk 1.Termék képek követő hét napon belül a szállítmány, kérjük, győződjön meg arról, hogy a szállítási cím helyes-e. Termékeink új termékek, ott fog dolgozni, személyi minőség a mennyiség előtt áruvizsgálat, kérjük, az ügyfelek könnyedén. 2. China Post Air Mail : 15-50 munkanapon 3.Csomaga csomag. a cég megteszi a módszer szabványos csomagolási. általában. a szállítás során nagyon erős. 4.Nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy minden a tisztességes értékelése, hogy ha elégedett a termékekkel, kérjük, hogy dicséretet ösztönöz minket, nagyon hálásak lennénk. Ha bármilyen elégedetlenség, kérjük kommunikálni velünk, azt hiszem, hogy bármilyen ésszerű problémákat gyorsan megoldani, kérjük, ne rohanjon, hogy adjon nekünk egy rossz kritika. 5.A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.

További részletek

Modell Száma:
Grover CR
Márka Név:
kar
Típus:
Tuning Peg

Hasonló termékek a kategóriában